FA Rendement - 5 nummers EUR 29,00

FA Rendement - 5 nummers EUR 29,00
FA Rendement is het snelstgroeiende vakblad voor financials. Dat komt omdat FA Rendement al het relevante nieuws niet alleen voor u selecteert, maar ook direct voorziet van praktische tips en adviezen. Gericht op kostenbesparing, efficiency en persoonlijke ontwikkeling.

Op uw vakgebied staan de veranderingen nooit stil. Langs alle kanten komt er nieuwe wet- en regelgeving op u af. Met FA Rendement bent u compleet geinformeerd over alle ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Maandelijks ontvangt u een vakblad met al het laatste nieuws over administratie, fiscaliteiten, loonbelasting, sociale verzekeringen et cetera. In de actuele artikelen worden door specialisten belangrijke nieuwsfeiten verder uitgediept. Kortom: FA Rendement verzamelt voor u elke maand al het relevante nieuws.
- Maandblad

Voorwaarden: Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.Betaling geschiedt per acceptgiro. U sluit een zakelijk abonnement af. Het proefabonnement wordt verlengd met een jaarabonnement tenzij u twee maanden voor het verstrijken van de proeftermijn FA Rendement op de hoogte stelt dat u het magazine niet langer wenst te ontvangen. Kijk voor de volledige algemene voorwaarden op: https://www.rendement.nl/algemene-voorwaarden-vakbladen. Uw e-mailadres wordt gebruikt om u te informeren over (nieuwe) producten en diensten van Rendement Uitgeverij. Ook gebruiken we uw e-mailadres voor toezending van de wekelijkse e-mailnieuwsbrief.