Vriendin - 5 nummers EUR 9,95

Vriendin - 5 nummers EUR 9,95
Vriendin. Het leukste vrouwenweekblad.
Vriendin. Echt. Zoals jij!
Vriendin staat bomvol persoonlijke verhalen, lekkere recepten, inspirerende interviews, praktische (budget-)tips, de mooiste mode en ideeën voor in huis
- Weekblad
- Tot wederopzegging

Voorwaarden:
  • Na de actieperiode van 5 nummers wordt het abonnement verlengd naar een kwartaalabonnement tegen het dan geldende standaard tarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand.
  • 8 nummers; abonnement loopt tot wederopzegging. Na de actieperiode van 8 nummers wordt het abonnement verlengd naar een kwartaalabonnement tegen het dan geldende standaard tarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand.
  • 14 nummers; abonnement loopt tot wederopzegging. Na de actieperiode van 14 nummers wordt het abonnement verlengd naar een halfjaarabonnement tegen het dan geldende standaard tarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand.
  • 20 nummers; abonnement loopt tot wederopzegging. Na de actieperiode van 20 nummers wordt het abonnement verlengd naar een jaarabonnement tegen het dan geldende standaard tarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand.
  • 30 nummers; abonnement loopt tot wederopzegging. Na de actieperiode van 20 nummers wordt het abonnement verlengd naar een jaarabonnement tegen het dan geldende standaard tarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand.

    Sorry, dit abonnement is niet meer beschikbaar. Klik hier voor alternatieven.