Linux Cadeau - 3 nummers EUR 21,95

Linux Cadeau - 3 nummers EUR 21,95
Linux Magazine is het enige Nederlandse tijdschrift dat zich richt op gebruikers van open source software in het algemeen en Linux in het bijzonder. Het besturingssysteem Linux is mateloos populair en er zijn al heel wat tweakers en hobbyisten die dit op hun PC draaien. Het magazine staat vol met nieuws, achtergronden, nieuwe en gevestigde software, workshops en reviews. Wordt ook een Linux enthousiasteling en vergroot je kennis over Linux als server, desktop- en ontwikkelingsplatform. Maar ook mensen die wat bij willen leren over open source software kunnen niet om een jaarabonnement Linux magazine heen.
- Maandblad
- Stopt automatisch

Voorwaarden:
  • Cadeau-abonnementen en het abonnement van 3 nummers stoppen automatisch, bij de overige aanbiedingen wordt het abonnement voortgezet voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment is het abonnement opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Informatie hierover vindt u in het colofon van het tijdschrift.
  • De reguliere prijs van een jaarabonnement (6x Linux) bedraagt per januari 2015 € 34,50. Deze aanbieding is alleen geldig als u de afgelopen 6 maanden geen abonnee van Linux bent geweest en is alleen geldig in Nederland.